Községi jegyző a járásbíró ellen
Správa o tom, že Curia poverila kráľovský okresný súd v Humennom v októbri 1912, aby riešila spor, ktorý vznikol medzi notárom Kráľovského Chlmca Jozefom (József) Kemechey a tamojším okresným sudcom Štefanom (István) Horkay