Halálozás
Správa o smrti obyvateľa Humenného Abraháma Friedmanna - verejného činiteľa, ktorý sa angažoval vo verejných záležitostiach a trak si získal úctu grófa Aladára a neskôr aj Alexandra Andrášiho. Zomrel vo veku 56 rokov.