Kinevezések
Správa o tom, že rímskokatolícky farár Michaloviec Alexander (Sándor) Oppitz bol kráľom menovaný do hodnosti kanonika košickej kapituly. * Stredoškolský profesor vyššej obchodnej školy v Humennom Mikuláš Balogh bol menovaný za riadneho profesora a získal postup do IX. platovej triedy.