Személyi hir
Správa o tom, že riaditeľ Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy, ktorý dlhší čas bol vo veľmi zlom zdravotnom stave došiel do Humenného, bol navštíviť školu v januári roku 1913 s perspektívou návratu už vo februári 1913