Tanitói kinevezések
Správa o menovaní učiteľov obecných škôl: do Sniny Irma Vágó, do Michaloviec Vilma Forray, do Čerhova Etelka Tomory, do Zámutova Viktória Roncskevics do Trebišova Aladár Besztercei, ktorý predtým pôsobil v "Szentestanya".