A homonnai járás népesedési mozgalmainak adatár 1912. évről
Demografické prehľady okresu Humenné za rok 1912 podľa jednotlivých matričných obvodov. Celkove sa narodilo 689 jedincov, zomrelo 407 jedincov a sobáš malo 163 párov.