Haladásunkhoz 1 : Előszó
Úvodník k téme rozvoja mesta Humenné - porovnanie mestskej správy v predchádzajúcom volebnom období a súdobom [pravdepodobne z pera regionálneho autora - zatiaľ nie je autor dešifrovaný].