Határrendőrség köréböl
Správa o personánych postupoch pri colnej expozitúre v Medzilaborciach vo februári roku 1913. Vedúci expozitúry Vojtech Szombathelyi získal platový postup. Pisár Ondrej (Endre) Kassai bol vymenovaný za pohraničného úradníka. Dr. Ladislav Kula - koncipient pomocný