Nyilvános nyugtázás és köszönet nyilványitás - Halasi, Pavol
Text verejného finančného vyúčtovania zo spoločenskej zábavy, ktorá sa uskutočnila v Medzilaborciach 2. februára 1913. Čistý zisk 269,76 korún bol poukázaný na výstavbu protestantského kostola v Medzilaborciach. Menoslov darcov a výška ich príspevku,