Zemplénvármegye Közmüvelődési Egyesülete...
Textové vyhlásenie, ktoré vydal Zemplínsky osvetový spolok pri príležitosti 30 ročného výročia trvania. Jeho následníkom je aj spolok pre šírenie maďarského jazyka a osvety. Podmienky členstva.