Sztropkó és várának története-
Ponuka monografie o dejinách Stropkova a jeho hradu, ktorú napísal poštový úradník z obce Huszt [dnes Ukrajina] Eduard Unghváry, ktorý 18 rokov prežil v Stropkove a často prispieval do zemplínskych novín. Výzva pre záujemcov o monografiu aby sa prihlásili, podľa toho prispôsobí autor knižný náklad