Tisztujitás
Správa o voľbách predstavenstva v židovskej náboženskej obci v Humennom, ktoré prebehli 24. apríla 1913. Z 250 daň odvádzajúcich členov 80 odhlasovali. Za predsedu zvolili Dr. Eugena Fischa a za podpredsedu Izraela Grüna. Obaja menovaní sa však chcú vzdať týchto postov.