A járdakérdés eldöntve
Správa o tom, že mestské zastupiteľstvo v Humennom sa rozhodlo s výstavbou chodníkov poveriť anglickú spoločnosť, ktorá počas 15 rokov pri 7% úroku za sumu 130 tisíc korún je ochotná tieto chodníky v meste vyhotoviť. K podpísaniu zmluvy by malo dôjsť ešte v apríli roku 1913.