Előléptetések
Správa o tom, že inžinierLudovít Lazarovics bol menovaný do funkcie hlavného inžiniera humenskej inžinierskej spoločnosti. * Náčelník železničnej stanice v Humennom Ignác Ferenczy bol menovaný do funkcie železničného inšpektora.