Iskolalátogatás
Pracovná návšteva inšpektora a kráľovského radcu Istvána Beregszászyho v Snine v máji 1913. Konštatovanie, že maďarizácia v tomto kúte Uhorska veľmi pokročila a vyslovil spokojnosť s tamojším učiteľom obecnej školy Júliusom Horváthom.