Nagy küldöttség grófunknál
Delegácia vyššej obchodnej školy v Humennom navštívila grófa Alexandra Andrášiho vo veci umožnenia výstavby novej školy. Delegáciu viedol Dr. Ervín Moskovics. Návrh Alexa (Elek) Cseha (riaditeľa školy), aby sa pre učiteľov postavili byty.