A homonnai aut. orth. izraelita histközség elöljáróságától 23. sz. 1913 : hirdetmény - Stern, Móric; Ligeti, Filip
Text oznamu aut. ortodox. židovskej náboženskej obce v Humennom o prenájme rituálnych kúpeľov na obdobie od 1. mája 1913 do 30. apríla 1916. Záujemci sa môžu prihlásiť do 1. apríla 1913