A gyermekliga megbizottjai - Böszörményi, Alexander; Lengyel, Samuel
Text vyúčtovania finančnej zbierky, ktorú v Humennom organizovala Liga na ochranu dieťaťa 3.06.1913. Čistý zisk 119,33 korún. Menoslov žien a dievčat, ktoré túto zbierku realizovali.