Válász a "Felső Zemplén" nek - Fejes, Jakub
Polemika týždenníka Felvidéki Hirlap na reakciu týždenníka Felső Zemplén č. 24/1913 ohľadom výročnej schôdze Humenskej robotníckej poisťovne a nemocenskej pokladne.