Elszámolás - A rendezőség
Finančné vyúčtovanie z príjmov koncertu spevokolu úradníkov Uhorských kráľovských štátnych železníc počas hosťovania v Humennom v júni 1913. Čistý zisk bol 214,36 z čoho: 107,18 korún dostal spevokol, 53,59 dostal Humenský ženský dobročinný spolok a 53,59 Humenský spolok židovských žien.