Megcáfolta halálhírét
Správa o tom, že učiteľ tanca Emil Glück, ktorý vyše 60 rokov prichádza rok čo rok do Humenné a organizuje tu kurzy tanca došiel opäť v júni 1913 a správu o jeho úmrtí, ktorá bola zverejnená v roku 1912, tým vyvrátil.