Megzavart mulatság
Správa o tom, že výročná schôdza obvodných notárov v Medzilaborciach 29.júna 1913, ktorá bola spojená so spoločenskou zábavou, bola prerušená následkom vypuknutia požiaru, ktorý sa našťastie podarilo lokalizovať.