A József kir. herceg szanatóriumi egyesület...
Správa o tom, že humenská sekcia Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa na poste spolkovej pokladníčky urobila zmenu. Po odstúpení Pálné Pápay na jej miesto nastúpila manželka riaditeľa židovskej školy v Humennom Samuné Lengyel začiatkom júla 1913.