Hivatal vizsgálat
Správa o tom, že zástupca prokurátora zo Sátoraljaujhely (HU) Dr. Victor Liszy došiel do Humenného na kontrolu kráľovského okresného súdu v Humennom ako aj kontrolu väznice v Humennom v júli roku 1913.