Áthelyezés
Správa o tom, že učiteľ meštianskej školy v Humennom Lazar Berényi ukončil v júli 1913 tunajšie pôsobenie a na jeho miesto bol vymenovaný učiteľ meštianskej školy z Banskej Bystrice Michal Rachl