Kinevezések
Správa o menovaní Dr. Štefana Szabó-a za profesora vyššej obchodnej školy v Humennom. Menovanie Alojza Romancsika za finančného komisára do Humenného. Menovanie učiteľov obecných škôl: Vincenta Lipcseyho do Vyšnej Sitnice, Michala Debrő-a do obce Dúbrava a Júliusa Horváthy-ho do obce Sedliská.