Áthelyezések
Správa o tom, že učiteľ kreslenia bývalej drevárskej priemyslovky z Humenného Benjamín Jakab bol v auguste 1913 preložený do Timisoary (dnes v Rumunsku). Finančný komisár z Humenného Koloman Lahner bol preložený do mestečka Magyaróvár. Profesor meštianskej školy z Humenného Lazar Berényi odišiel do Miskolca