Árvizek
Správa o veľkých povodniach v okresoch Humenné, Medzilaborce a Snina v dňoch 1.-2. augusta 1913. Všetky vodné toky sa rozliali na ornú pôdu a nižšie položené časti obcí. Bola odplavená úroda. Obzvlášť veľké škody narobili rieky Laborec a Cirocha.