Póstai automobiljárat
Správa o tom, že riaditeľstvo uhorskej kráľovskej pošty a telegrafu z Košíc zriadila od 1. augusta 1913 automobilové spojenie medzi mestami Stropkov a Bardejov. Cestovný poriadok.