Az aszfaltjárda
Úvodník vo všeobecnej rovine sa zaoberá témou zhotovovania asfaltových chodníkov v meste Humenné. Výčitka na adresu realizátorov, že pôvodná kamenná dlažba sa mala vybrať ale sa to nestalo.