Állami ipariskolánk...
Škola na pletenie košíkov v Humennom [nástupkyňa drevárskej školy] dostala v šk.r. 1913/1914 ministerské povolenie na organizovanie ďalšieho vzdelávania majstrov prostredníctvom kurzov.