Nyilvános nyugtázás és köszönet nyilvánitás - Halasi, Pavol
Verejné zúčtovanie z finančných príjmov z tanečnej zábavy 3. augusta 1913, ktorú organizovali v Medzilaborciach s cieľom zisk venovať na výstavbu protestatského kostola. Čistý zisk 113,42. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku.