Ujabb felhőszakadás
Správa o tom, že po opätovnej prietrži mračien v povodí rieky Laborec sú veľké povodne. Medzilaborce sú pod vodou - sklad dreva (Schönfeld) zobrala voda a týmto drevom zničila staničnú budovu. V obci Zbudská Belá celá obec pod vodou (až do výšky 1 metra). Vyšná Radvaň tak isto pod vodou.