Dubb Dezső mozijában
Informácia o filmových predstaveniach v Humennom dňa 19. októbra 1913. Premietalo sa popoludní aj večer. Na progame bol hlavný film: Dráma v robotníckej štvrti. Ďaľšie filmy: Láska a veda (dráma); Dalmatínske morské pobrežie; Čo sa jednému páči...