A mesterképzőtanfolyam...
Správa o tom, že bývalá drevárska priemyselná škola, ktorá bola zmenená na školu pletenia košíkov, pre nezáujem zo strany študentov o tento odbor, otvorila v školskom roku 1913/1914 len kurzy pre ďalšie doškolovanie majstrov stolárov, krajčírov a pod.