Nyilt tér - Némethy, Štefan
Text reakcie mestského poslanca z Humenného Štefana Némethyho na článok uverejnený v týždenníku Homonna és Vidéke z 23. novembra 1913, v ktorom je kritizovaný za nečinnosť v mestskom zastupiteľstve.