Egyházi hir
Správa o tom, že v nedeľu [28.12.1913] v rímskokatolíckom kostole v Humennom počas malej omše bude hudobná vsuvka. Člen spevokolu z Miskolca barytonista József Domjánschitz a János Gromán, rímskokatolícky farár z Miskolca.