Ifju Gyurcsinszky Gyulát-
Referovanie zo slávnostného uvedenia do úradu slúžneho Stropkova Júliusa Gyurcsinszkeho mladšieho (viď. aj Durcsinszky) v Stropkove 28.12.1913. Príhovory mali: slúžny Martin Héricz, farár František Inczinger, Arpád Meszlényi (riaditeľ obecnej školy v Stropkove), Alexander Siskovits (notár z obce Košarovce)