Értesités - Friedman, Maximilián
Správa o tom, že Maximilián Friedman z Humenného, poisťovací agent spoločnosti Phönix oznamuje že prestáva byť agentom "viedenskej poisťovacej spoločnosti" v dôsledku malého záujmu.