Árverési hirdetmény - Székely, Armín Armín Székely / Hugo Öestereicher; Öestereicher, Hugo
Text oznamu o dražbe dubového dreva grófa Jozefa Degenfeld-Schomburga zo Sniny, ktorý mal veľké nedoplatky na nemocenskom. Verejná dražba v Snine 30. decembra 1913. Zverejnenie textu v Humennom 27. decembra 1913