A Bécsi Biztositó Társaság
Správa o tom, že Bécsi Biztositó Társaság [viedenská poisťovacia spoločnosť] vymenovala za svojho agenta v Humennom od decembra 1913 tamojšieho lekárnika Ľudovíta (Lajos) Atlasza.