A mozgószináz...
Správa o tom, že humenské kino v 11.01.1914 premietalo drámu Határtalan szelem [bezhraničný duch] doplnenú krátkymi filmami. Filmu s uhorskou herečkou Šaroltou Fedák v hlavnej úlohe bude na programe ďalší týždeň.