Értesités - Korngut, Móric
Správa o založení drevárskeho kartelu v Humennom 4.01.1914 pod vedením riaditeľa - panského správcu Ondreja (Andor) Harmattu. Cieľom je finančná spoločnosť, ktorá bude poskytovať úvery