Személyi hirek
Veľkopanské stretnutie u grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) v humenskom kaštieli. O.i. gróf István Bethlem, László Somsich, Jakub Ziči, Melichar Lónyay, Kazimír Berchtold a barón Ladislav Vécsey. Spoločnosť sa v Humennom zdržala 3 dni. Pre spestrenie organizovaná aj poľovačka v lesoch obcí Sopkovce [dnes Ohradzany] a Vyšné Ladičkovce.