Pályazat körorvosi állásra
Správa o tom, že sa vyhlasuje konkurz na obsadenie miesta obvodného lekára v obci Vyšná Oľka [dnes Oľka]. Prihlášky záujemcov terminované do 5. marca 1914. Menoslov obcí, ktoré patria do tohto obvodu.