Hirdetés - Cseh, Alex
Oznam riaditeľa Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej o tom, že v školskom roku 1914/1915 poriada kurz pre ženy. Vysvedčenie o absolvovaní kurzu bude mať platnosť celokrajinskú.