A homonnai Kaszinó közgyülése-
Správa o tom, že počas výročnej schôdze humenského kasína prebehli v Humennom vo februári 1914 aj voľby predstavenstva. Zvolené bolo staré predstavenstvo aj s Mikulášom Haraszthym ako predsedom