A hivatalos lapból
Správa o pomaďarčení mena riaditeľa - učiteľa obecnej školy vo Vyšnej Radvani Jána Bidiána na "Szentiványi". * Ladislav Chrapek daňový prktikant kráľovského daňového úradu v Humennom bol preložený do Prievidze. * Ladislav Jaczkovics pisár kráľovského daňového úradu v Humennom bol menovaný za daňového praktikanta