Felsőkereskedelmi iskolánk...
Správa o tom, že na celokrajinskej súťaži vyšších obchodných škôl sa zúčastnila aj vyššia obchodná škola v Humennom a jej 16 účastníci boli vyznamenaní. Bol to veľký úspech lebo z väčších miest ako je Humenné t.j. napr. Arad, Banská Bystrica boli vyznamenaní len po 1-4.