Hitközségi tisztujitás
Správa o výročnej schôdzi židovskej náboženskej obci v Humennom [13.04.1914], kedy prebehli aj voľby predstavenstva. Móric Stern sa opäť stal predsedom, podpredsedom bol zvolený Ferdinand Berkovics.